Centre VTT 

Accueil > Centre VTT > Routes en VTT

Routes en VTT

>Route BTT 31: Les oiseaux

 

 

NOTE: Ce parcours est situé sur le périmètre de l'incendie qui a touché cette zone l'été 2012. PARTIE DU TRAIL signalisation a été affectée. IL EST RECOMMANDÉ DE SUIVRE CETTE SEULEMENT AVEC L'AIDE GPS. NOUS TRAVAILLONS POUR LE RETOUR de la signalisation. Désolé pour le désagrément.


Route qui permet de visiter des endroits très intéressants tels que l'ermitage de Sant Esteve del Llop ou le dolmen de Puig Caneres.

Distance parcourue: 32,97 kilomètres.

Altitude min: 148 mètres, max: 501 mètres.

Dénivellement accum. montée:  501 mètres, descente: 501 mètres.

Niveau de difficulté: difficile.

Termine au point de départ (circulaire): oui.

Itinéraire: à Darnius, nous descendons par le col de l'Hospital jusqu'à Santa Anna, au pied du barrage de Darnius-Boadella. Nous remontons la rive jusqu'à arriver aux pieds de la colline Negre que nous grimpons jusqu'à Sant Esteve del Llop. Nous traversons la route GI-503 pour monter jusqu'au dolmen de Mas Puig de Caneres. Plus haut, nous contournerons la colline de Portell et descendrons vers le viïllage d'Amunt pour ensuite prendre la direction de Darnius.

 

 

 

Commentaires

Commentaires (1 - 2 de 2)

 • 1 | Consorci Salines Bassegoda Envoyé le jour 12/05/2011, aux 13:04h

  Gràcies per la observació i pels teus comentaris, són molt útils. Millorarem la senyalització en aquest punt que ens indiques. Fins aviat!

 • 2 | vilanantenc Envoyé le jour 07/05/2011, aux 18:04h

  Aquest és l'enllaç d'aquesta ruta al wikiloc: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=133031. Al tàntol amb el trencat cap a l'esquerra on deixeu la carretera de la Central. La senyal d'indicació de la ruta no hi és. Veureu una tanca de fusta amb una pinzellada groga: és per allà. Fins a Sant Esteve del Llop el cor va una mica a “fondu”. Després hi ha una mica de tot però bàsicament la pista és bona. I anar pujant fins gairebé a La Vajol. Prepareu-vos per a la baixada. És una passada. Fins pràcticament a Darnius. Per cert, quan faci estona que esteu baixant i hagueu sortit de l’àrea de cacera, passareu per uns camps i més tard un mas. Jo hi he trobat una corda que impedeix el pas. L’ha posat algun savi perquè és per allà. Us recomano la ruta. A més, el paisatge... sense paraules.

Envoyez-nous depuis ici vos commentaires

 •  

 • He llegit i entès la clàusula de protecció de dades de l'Avís Legal d'aquesta web
 • Vull rebre informació d'ofertes, promocions i properes activitats de Salines Bassegoda

* Camps obligatoris
** El Consorci Salines Bassegoda es reserva el dret d'esborrar o modificar
  aquells missatges ofensius o despectius.

 •   Voir sur Google Earth*
 •   Exportar amb GPX **

 •  
 • * Si no teniu el Google Earth el podeu descarregaraquí

   

  ** Si el vostre navegador o programa no accepta l'estàndard GPX (Format d'intercanvi GPS) proveu de convertir-lo a altres formats compatibles amb el programaGPSBabel
Route BTT 31: Les oiseaux Angrandir l'image

 

 

Départ de Darnius.

informacio@salines-bassegoda.org

 
Usuari: Clau: