Sports 

Accueil > Sports > Routes en VTT

Routes en VTT      

>Route VTT 28: Bassegoda

 

 

Route très exigeante, à longue durée et au dénivellement important qui nous mène de la plaine empordanèse à La Garrotxa, sur l'un des sommets les plus emblématiques de la région, le Bassegoda, de 1.373 mètres de haut. Il s'agit d'un itinéraire qui requiert une bonne forme physique ainsi qu'une certaine expérìence en vélo tout terrain.

Distance parcourue:  65,5 kilomètres.

Altitude min: 186 metres, màx.: 1.108 metres.

Dénivellement accum. montée: 2100 metres

Niveau de difficulté: Very difficult.

Termine au point de départ (circulaire): oui.

Itinéraire: nous quittons Lladó en direction de la colline pour réaliser la même parcours que les routes 26 et 27. 

Nous suivons la route 26 à partir Mont Peak sur notre droite. Un peu plus loin d'ici nous nous joignons à nouveau la Route 27 pour traverser la rivière Manol. Puis gravir la montagne d'Oliva. Passer par la colline de la cerise et suivre ascendante laissant la crête du Albanyà sur ​​notre droite. Nous commençons à descendre vers le bas pour Albanyà et de passer près de la source de carabiniers et Camping Bassegoda Park. De là, suivre le pas de route. 8 à franchir avant d'atteindre le pic du Fabregas. Passez par la colline de Ras et la colline de Bassegoda et se joindra à la route n °. 8 à  la colliner de Can Nou. Nous allons faire notre chemin de retour à travers la source del Bac, le Champs de Guardiola et suivez le chemin à gauche en laissant l'ermitage de Sant Benet. De là suivre le GR-2 à Lladó.

 

 

 

Commentaires

Commentaires (1 - 2 de 20)

 • 1 | Consorci Salines Bassegoda Envoyé le jour 24/02/2014, aux 12:18h

  Hola Jordi, La senyalització de la ruta 28 va ser revisada el mes de juny passat. Normalment no hi ha problemes de senyalització en aquesta ruta. Tot i així quan feu activitats al medi natural és molt recomanable portar un mapa i estudiar bé l'itinerari abans de sortir. El desnivell que marca el track és erroni, en realitat són uns 2100 metres de desnivell acumulat. Per la neu, no podem predir si farà una nevada aquell cap de setmana, normalment no està nevat i es pot fer el març, però cal estar pendent de la meteo. Que la disfruteu!

 • 2 | Jordi Envoyé le jour 20/02/2014, aux 23:14h

  Vist els comentaris tambe voldria sabe si la ruta esta totalment señalitzada y sense cap tall, ja que anirem sense GPS. Gracies

Envoyez-nous depuis ici vos commentaires

 •  

 • He llegit i entès la clàusula de protecció de dades de l'Avís Legal d'aquesta web
 • Vull rebre informació d'ofertes, promocions i properes activitats de Salines Bassegoda

* Camps obligatoris
** El Consorci Salines Bassegoda es reserva el dret d'esborrar o modificar
  aquells missatges ofensius o despectius.

 •   Voir sur Google Earth*
 •   Exportar amb GPX **

 •  
 • * Si no teniu el Google Earth el podeu descarregaraquí

   

  ** Si el vostre navegador o programa no accepta l'estàndard GPX (Format d'intercanvi GPS) proveu de convertir-lo a altres formats compatibles amb el programaGPSBabel
Route VTT 28: Bassegoda Angrandir l'image

 

 
 
Usuari: Clau: