Sports 

Accueil > Sports > Routes en VTT

Routes en VTT      

>Route VTT 27: Sant Martí Sasserres

 

 

Route exigeante en raison du dénivellement et à durée modérée qui permet de pénétrer dans les reliefs les plus prononcés de la Garrotxa. Tout au long de la route, nous trouverons plusieurs ermitages romans.

Distance parcourue: 29 kilomètres

Altitude min: 169 mètres, max: 526 mètres.

Dénivellement accum. montée: 913 mètres, descente: 907mètres.

Niveau de difficulté: très difficile.

Termine au point de départ (circulaire): oui.

Itinéraire: Nous quittons Lladó en direction de Pujol. Nous quittons la végétation conníferas pour nous enfoncer dans la végétation touffue. Traversez la rivière Manol et passez par Ca n'Olivas. Nous suivons le sentier des Forêts. De là, monter à la montagne de Clotes puis la route traverse les forêts du Can Ballart. Nous continuer à augmenter et atteindre Santa Maria Estela et passer par la colline de Can Pujau et la colline de Querol,  laissent sur notre droit  le sommet du Mont. La descente est douce pour traverser le rivière Manol. Quand nous sommes arrivés à Solà de Vadós, puis la route 26 à Lladó.

 

 

 

Commentaires

Commentaires (1 - 2 de 13)

 • 1 | Victor Pérez vazquez Envoyé le jour 31/01/2015, aux 14:49h

  Hola esta mañana acabo de hacer la ruta Y muy bien una ruta muy divertida y con cierto desnivel Lo único que después de la estela faltaría alguna marca más asta llegar al cruce de los tres caminos que también se podría poner alguna sobretodo porque en los carteles que hay solo se mencionan la ruta 50 y la 100 y da algo de confusion Pero por lo demás genial Muy recomendable¡

 • 2 | joan Envoyé le jour 06/02/2011, aux 14:02h

  Vam fer la ruta ahir i és molt guapa.l´unic punt sense senyalitzar és el que ja comenta tothom: a partir de "mas vinyes", però només cal saber dos coses:.Quan arribes al mas et trobes una cruïlla amb tres camins: un que va a l´esquerra i dos a la dreta; dels dos que van a la dreta és el segon(has de saltar la cadena).aquesta pista és la que porta a Albanyà, però per seguir la ruta 27 no heu d´arribar.Entre Mas Vinyes i Albanyà només hi ha una pista que gira a l´esquerra (uns dos km despres de Mas Vinyes)heu d´estar alerta perque gira molt i casi no es veu.aquesta pista i una mica de fang us portarà a sant miquel de cirera, on ja tornen les senyalitzacions.Salvant aquest tram la ruta no te perdua, està molt ben senyalitzada i és molt guapa!gràcies una vegada més als que les organitzeu.

Envoyez-nous depuis ici vos commentaires

 •  

 • He llegit i entès la clàusula de protecció de dades de l'Avís Legal d'aquesta web
 • Vull rebre informació d'ofertes, promocions i properes activitats de Salines Bassegoda

* Camps obligatoris
** El Consorci Salines Bassegoda es reserva el dret d'esborrar o modificar
  aquells missatges ofensius o despectius.

 •   Voir sur Google Earth*
 •   Exportar amb GPX **

 •  
 • * Si no teniu el Google Earth el podeu descarregaraquí

   

  ** Si el vostre navegador o programa no accepta l'estàndard GPX (Format d'intercanvi GPS) proveu de convertir-lo a altres formats compatibles amb el programaGPSBabel
Route VTT 27: Sant Martí Sasserres Angrandir l'image

 

 
 
Usuari: Clau: